teambuilding
Escape Room Teambulding

Escape rooms tilpasset jeres virksomhed

Prøv teambuilding på en ny måde. Vi tilbyder forskellige former for teambuilding events. I samarbejde med jer tilpasser vi spillet, så det matcher jeres behov. Hver for sig eller sammen.

STOR ERFARING

Escape Room Teambuilding drives af et af Danmarks største escape room - Escape Games. Derfor kan du føle dig helt tryg ved at samarbejde med os.

TILPASSET JERES BRAND

I får lov at have indflydelse på spillet. Vi elsker at udvikle nye historier og puzzles. Har I derfor gode idéer til indholdet, kan vi lade det indgå i spillet.

INGEN KRAV

Vi stiller ingen krav til hjælpemidler. Escape Room Teambuilding sørger for alt, hvad I skal bruge under spillet. I skal blot beslutte hvor det skal spilles.

Escape Room Teambuilding

Teambuilding - sammen eller hver for sig

Det har den seneste tid været svært at afholde teambuilding arrangementer i virksomheder. Teambuilding er en vigtig del af et firmas kultur - særligt under onboarding af nye medarbejdere.

Nu er det muligt at få teambuilding tilbage i firmakalenderen. Både sammen og hver for sig.

Hos Escape Room Teambuilding kan vi nu tilbyde dig forskellige løsninger. Vi ved godt, at I har travlt. Derfor stiller vi heller ikke store krav under samarbejdet og vi sørger for al teknik. Uanset størrelsen på jeres virksomhed, finder vi en løsning som matcher jeres behov for teambuilding.

Når I bestiller en escape room teambuilding oplevelse hos os, får I gratis support og adgang til vores system, så I selv kan administrere og starte de spil vi udvikler til jer.

Skræddersyet løsning

Vores mest fleksible løsning er vores skræddersyede. Her tilpasses spillet så meget som muligt til jeres firma. Det betyder også, at vi skal bruge oplysninger fra jer og vi tager gerne jeres idéer med i processen. Denne løsning kan spilles hver for sig.

Tilpassede eksisterende escape rooms

Med denne løsning leverer vi en escape room oplevelse, som omhandler jeres virksomhed, men som samtidig indeholder allerede eksisterende elementer. Denne løsning kan også spilles remote.

Mobile escape rooms

Med denne løsning leverer vi alt, hvad I skal bruge til et par hyggelige timer. I får leveret kasser med indhold til en sjov oplevelse. Tro ikke, at det er nemt, selvom det er en mindre escape room løsning. Med denne løsning skal I være fysisk til stede.

Escape Room Teambuilding er din professionelle samarbejdspartner til dit næste firmaarrangement. Teambuilding, onboarding, ryste-sammen eller bare for sjov.

© 2020 Escape Room Teambuilding. All rights reserved.